Als coach en trainer begeleid ik mensen zowel individueel als in groepsverband. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten stralen. Ik geloof dat als jij straalt je iets geweldigs kunt maken van je leven en de wereld een stukje mooier kunt maken.

Genieten van het leven en kunnen stralen is niet altijd vanzelfsprekend. Misschien ben je aan het overleven of zit je vast in innerlijke patronen en uiterlijke systemen. Misschien ben jij je continu aan het schikken aan je omgeving of lijkt het voor jou makkelijker om ‘gewoon’ maar door te gaan, ook al voel je dat het niet klopt.

Ik weet er alles van. Het is mij ook overkomen. Gelukkig weet ik nu uit eigen ervaring dat je deze processen en patronen kunt keren. Van overleven naar leven, van gespannen naar ontspannen, van moeten naar mogen, van vermoeid naar energiek, van chaos naar rust, van angst naar vertrouwen, van forceren naar zachtheid. Ik ben er zelf doorheen gegaan en nu help ik anderen daarbij.

Ik help je weer te stralen en te genieten van het leven. Ik help je naar een lichter en vrijer leven. Ik neem je mee naar plekken in jezelf waar je nog niet eerder bent geweest. Op jouw eigen tempo en ritme. Zodat ook jij je eigen bewegingen kunt volgen en je eigen authentieke weg kunt gaan.

Het inspireert mij om jou in beweging te brengen. Van binnen (innerlijk) en van buiten (uiterlijk). Als je bent vastgelopen en niet meer weet hoe je verder moet, help ik je weer terug te keren naar jezelf. Naar wie je werkelijk bent, zodat jij je licht, kracht en wijsheid weer vindt en weer kan stralen als een kind.

Ik breng je in beweging op alle niveaus: fysiek (lichaam), psychologisch (gedrag), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie). Dit doe ik door het toepassen van verschillende methoden waaronder: NLPBridgemanmethode, Emotional Freedom techniques (EFT), Regressie- en Reïncarnatietherapie en Voorouderheling, The Altazar MethodBAM ademmethode, mBraining, mindfulness, yoga en meditatie.

Dit zorgt voor nieuwe energie, lichtheid, speelsheid en nieuwe mogelijkheden. Je levensenergie weer hervinden en meebewegen met de stroom van het leven. Kortom, VRIJHEID!

“Vrijheid is durven groeien van wie je denkt te zijn, naar wie je werkelijk bent”

Lees hier mijn verhaal

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!