Heb jij behoefte aan rust of een moment voor jezelf? Ervaar hoe meditatie jou hierbij kan helpen.

Heb jij behoefte aan rust of een moment voor jezelf? Wil jij aandachtiger leven of jezelf beter leren kennen? Of wil jij gewoon af en toe samen met een groep mediteren? Kom dan eens naar de ‘Samen mediteren’ avonden en ervaar hoe meditatie jou hierbij kan helpen.

Up to Grow organiseert in samenwerking met Yogastudio Westland wekelijks een ‘Samen mediteren’ avond, waar je op een laagdrempelige manier samen met anderen kunt mediteren. De ‘Samen mediteren’ avonden worden begeleid door Martine de Bruijn. Zij is gecertificeerd coach, yogadocent en mindfulnesstrainer en beoefent zelf al geruime tijd meditatie en yoga.

We starten de avond met een lichaamsgerichte oefening en aansluitend volgen verschillende meditaties, zoals bewegen in aandacht, loop- en zitmeditatie. Alle meditaties worden ingeleid met een korte instructie. Aan het einde van de avond is er ruimte voor het stellen van vragen. 

De ‘Samen mediteren’ avonden zijn voor iedereen die het fijn vindt om op een laagdrempelige manier samen te mediteren. Enige ervaring met meditatie is fijn, maar zeker niet noodzakelijk. Ook wanneer je nog geen of weinig ervaring hebt met meditatie ben je van harte welkom.

Datum: start vrijdag 3 september 2021
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: Yogastudio Westland, Hyacinthstraat 24A te ’s-Gravenzande
Bijdrage: € 5,- per keer voor het gebruik van de yogastudio

Graag een (bad)laken meenemen voor op het yogamatje te leggen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!