Yoga Running is een combinatie van mindful running en yin yoga. Kom deze geweldige combinatie ervaren.

Up to Grow en Biefit Loopschool Westland organiseren een prachtige nieuwe activiteit: Yoga Running. Yoga Running is een combinatie van mindful running en yin yoga. Deze combinatie werkt geweldig.

Een nadeel van de prachtige hardloopsport kan namelijk zijn dat de spieren wat strammer worden door de eenzijdige belasting van de hardloopbeweging. Nu wordt dat al voor een groot gedeelte ondervangen door de hardloopvariant Mindful running, die Loopschool Westland aanbiedt. Tijdens deze trainingen besteden we immers al regelmatig aandacht aan de ademhaling en oefeningen die hun oorsprong hebben in de wereld van yoga.

Met Yoga Running gaan we nog een stap verder. Tijdens deze trainingen gaan we ca. 50 minuten (mindful) hardlopen o.l.v. George gevolgd door ca. 50 minuten yin yoga o.l.v. Martine. Yin yoga is een prachtige aanvulling op hardlopen. Je richt je aandacht op het ontspannen van je spieren en op het versterken en versoepelen van je bindweefsel. Yin yoga werkt in op de diepere lagen van het bindweefsel, creëert ruimte in je lichaam en helpt je lichaam te herstellen.

De doelstelling van beide bewustzijnsverhogende bewegingsvormen is dan ook om meer rust, harmonie, fitheid en balans te creëren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Zowel Martine als George zijn breed onderlegd op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en sport/beweging. En dan vooral in de combinatie van die twee. Bij elkaar opgeteld is één en één dus meer dan drie.

Datum: zondag 5 januari, 2 februari, 1 maart en 5 april 2020
Tijd: 10:00 tot 12:30 uur:
Locatie: Yogastudio Westland, Hyacinthstraat 24A te ‘s-Gravenzande
Investering: € 25,- voor een losse les, € 80,- voor de serie van 4 lessen en € 65,- voor 3 lessen.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!