Heb je een specifiek vraagstuk waaraan je wilt werken? Dan kunnen transformatie sessies je een uitkomst bieden!

Heb je een vraagstuk op het gebied van je gezondheid, je werk of je leven? Zoek je naar meer rust en balans? Naar meer verbinding met jezelf? Naar innerlijke groei? Wil je praktische ondersteuning vanuit verbinding en openheid, met een schat aan ervaring, kennis en wijsheid? Dan ga ik graag met je op pad!

Intake
In de intake verkennen we je vraagstuk en wat ik voor jou kan betekenen. We stellen vast hoeveel sessies nodig zijn en je ervaart mijn werkwijze. Een intake duurt gemiddeld 60 minuten en maximaal 90 minuten. Voorafgaand aan transformatie sessies vindt altijd een intake plaats.
Investering: € 75,-

Transformatie sessies
In transformatie sessies werken we aan je vraagstuk. Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten en maximaal 120 minuten.
Investering: € 200,- per sessie.

Transformatiepakket 3 sessies: € 525,- (je bespaart € 75,-)
Transformatiepakket 5 sessies: € 800,- (je bespaart € 200,-)

Alle prijzen zijn particulier incl. BTW en zakelijk excl. BTW.

Als transformatie coach benader ik de hele mens holistisch en werk ik op sociaal, psychologisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit doe ik door het toepassen van verschillende methoden waaronder: NLPBridgemanmethode, Emotional Freedom techniques (EFT), Regressie- en Reïncarnatietherapie en Voorouderheling, The Altazar Method, BAM ademmethode, mBraining, mindfulness, yoga en meditatie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Verandering speelt zich af op gedragsniveau, terwijl transformatie een bewustzijnssprong inhoudt. Gedragsverandering is meestal slechts een herconditionering: het vervangen van één of meer conditioneringen door andere en hopelijk betere patronen. Transformatie daarentegen gaat over het oplossen van alle conditioneringen". - Jan Bommerez

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!